Korkean nettovarallisuuden omaavat sijoittajat tai valaat ovat ostaneet Bitcoinia aggressiivisemmin joulun jälkeen, ketjutiedot osoittavat.

Bitcoin (BTC) -valaat ovat ostaneet enemmän joulun jälkeen, ketjutiedot osoittavat. Tämä osoittaa, että korkean nettovarallisuuden omaavat sijoittajat syövät edelleen BTC: n tarjontaa.

On lähes mahdotonta erottaa institutionaalisia sijoittajia yksittäisistä sijoittajista ketjutiedon avulla. Suuntaus osoittaa kuitenkin, että suuren pääoman omaavat sijoittajat pääsevät yhä enemmän Bitcoin-markkinoille rallistaan huolimatta.

Miksi valaat ostavat edelleen lisää Bitcoinia?

Santimentin analyytikoiden mukaan noin 647 miljoonan dollarin arvoinen Bitcoin siirtyi todennäköisesti pienistä osoitteista suuriin osoitteisiin.

Useat analyytikot pitävät valaita osoitteina, joilla on yli 1000 BTC tai enemmän, koska 1000 BTC vastaa yli 27 miljoonaa dollaria nykyisellä hinnalla 27100 dollaria. Analyytikot kirjoittivat:

„Viimeisten 48 tunnin aikana joulusta #Bitcoin-osoitteet, joilla on vähintään 1000 dollaria BTC: tä, omistavat nyt 0,13% enemmän tarvikkeita, joita pienemmät osoitteet tekivät aiemmin. Tämä on noin 24 158 merkkiä, mikä tarkoittaa 647,7 miljoonaa dollaria tämän kirjoituksen aikaan. „

Bitcoin on kasvanut lähes kolminkertaiseksi vuoden 2020 puolivälistä lähtien, ja BTC: n ylöspäin on todennäköisesti lähitulevaisuudessa rajoitettu.

Silti suurin osa ketjun tietopisteistä osoittaa, että vähemmän valaita myydään suurissa pörsseissä. CryptoQuantin toimitusjohtaja Ki Young Ju sanoi:

”BTC-valaat näyttävät uupuneilta myydä. Vähemmän valaita tallettaa vaihtoon. Luulen, että tämä härkätaistelu jatkuu, kun institutionaaliset sijoittajat jatkavat ostamista ja pörssivalaiden suhde on alle 85%. „

On kaksi pääasiallista syytä, miksi valaat saattavat kerätä Bitcoinia nykyisellä hintaluokalla.

Ensinnäkin valaat saattavat uskoa Bitcoinin ylipainotetusta rallista huolimatta, että psyykkinen este 30 000 dollarilla murtuu. Jos näin on, optiotiedot viittaavat siihen, että 36 000 dollaria voi olla todennäköinen kohde lähitulevaisuudessa.

Toiseksi, CME-aukon ja korkean futuurimarkkinoiden rahoitusasteen lisäksi ei ole mitään vankkaa syytä odottaa suurta korjausta.

Mutta jos Bitcoin konsolidoituu jokaisen rallin jälkeen, kuten viimeisten kahden päivän aikana on havaittu, rahoitusosuus todennäköisesti normalisoituu. Kun näin tapahtuu, johdannaismarkkinat olisivat vähemmän ylikuumentuneita, mikä lisäisi uuden rallin todennäköisyyttä.

Salanimetön kauppias, joka tunnetaan nimellä Bysantin kenraali, sanoi, että markkinat antavat tällä hetkellä ristiriitaisia ​​signaaleja. Sekä pitkät että lyhyet sopimuksenhaltijat ovat aggressiivisia, mikä tekee mahdolliseksi sekä pitkän että lyhyen puristuksen. Hän sanoi:

”Tällaiset ristiriitaiset signaalit rn. Molemmat pitkät ja shortsit ovat liian aggressiivisia lol. Minun pitäisi todennäköisesti istua käsilläni. „

Todennäköinen lähiajan skenaario on enemmän konsolidointia

Tyypillisesti Bitcoinin hinta Coinbasessa on korkeampi kuin Binance ja muut Tetheriin perustuvat pörssit. Viime viikolla Bitcoin on kuitenkin käynyt kauppaa Coinbasessa hieman matalammin, noin 20-30 dollaria.

Vaikka ero on pieni, se osoittaa, että Bitcoinin rallia koko joulukuun ajan ajavassa Yhdysvalloissa ostajien kysyntä saattaa hidastua. Mutta Aasian ja johdannaismarkkinoiden ostajien kysyntä kasvaa.

Ottaen huomioon, että Bitcoinin kysyntä Yhdysvaltain spot-markkinoilla näyttää jäähtyvän, Bitcoin voisi vakiintua pidempään pienemmällä volatiliteetilla.